МАКЕДОНИЈА

ПОЛИТИКА

СВЕТ

КОЛУМНИ

Ориѓански: Треба клоци и забрана за злосторничкосто здружување

Origjanski Zlatko Vie nemate pretstava uste kolku glupavi i pekolni planovi krojat vo nivnite crpki. ...

Read More »

МАЖИНО НЕ Е ЗА МАЖЕНЦА

Дами и господа од ВМРО-ДПМНЕ! Додека си ги читате однапред напишаните говори, додека си реплицирате ...

Read More »

Најопасни се небитните типови, кои политичките партии ги изадиле од анонимност и лажно ги прикажуваат како некој фактор

Sasho Tasevski Најопасни се небитните типови, кои политичките партии ги изадиле од анонимност и лажно ...

Read More »

Редно е претседател на Собранието да биде ЖЕНА

А јас мислам дека претседателот на Собранието треба да биде: 1. Човек со два грама ...

Read More »

МАГАЗИН

БИЗНИС

ЕКОНОМИЈА

СПОРТ

САТИРА

Uncategorized

Најопасни се небитните типови, кои политичките партии ги изадиле од анонимност и лажно ги прикажуваат како некој фактор

Sasho Tasevski Најопасни се небитните типови, кои политичките партии ги изадиле од анонимност и лажно ...

Read More »

Редно е претседател на Собранието да биде ЖЕНА

А јас мислам дека претседателот на Собранието треба да биде: 1. Човек со два грама ...

Read More »

Фатени живии!!! Пратениците на ДПМНЕ со испечатени реплики

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и денеска продолжија да ја одолговлекуваат конститутивната седница на која треба да ...

Read More »

Зврлевски и Вангеловски и денеска имаат обврска да се уапсат самите себе!

Зврлевски и Вангеловски и денеска имаат обврска да се уапсат самите себе! Да ги оставиме ...

Read More »
Close
WpCoderX