loading...

Амди Бајрам како лик требаше да исчезне од политичката сцена

loading...
0Shares

Катастрофална грешка на Заев и Партијата. Амди Бајрам како лик требаше да исчезне од нашите животи, а не да партиципира во власта. Необразован, безобразен и примитивен до крајни граници каков што го дал Господ, ќе биде еден од главните ликови во државава.
Имам нагон за повраќање😵

Реков – пореков! Мислев дека извесен период ќе се дистанцирам од случувањата во МК. Не се издржуваше!
Никогаш нема да се опоравиме! Никогаш!

loading...
WpCoderX