Home / Uncategorized / АПАСИЕВ ВОЗВРАТИ НА НАПАДИТЕ НА ФРЧКОСКИ: ЈАС СУМ ПОП, А ТИ СИ ПОТРЧКО

АПАСИЕВ ВОЗВРАТИ НА НАПАДИТЕ НА ФРЧКОСКИ: ЈАС СУМ ПОП, А ТИ СИ ПОТРЧКО

Димитар Апасиев is feeling драпаџиски.

4 hrs

Со години не ги читам колумните на Фрчко. Овој локален патријарх на Сороспиите никад не погоди ни една општествена дијагноза или прогноза. И сам се направи ирелевантен у јавниот дискурс.
Ама, ми кажуат другариве, дека некни ме вреѓал у колумна.. Меѓу редови признал дека сум заслужен за сјебаниот референдум и напишал дека сум личел на „испиено попче“ ☦️😂🤣☦️

Епа, пошто е слаб и у право и у историја, ај молим лепо пренесете му дека у македонската повест никад не се десило да има ВОСТАНИЕ БЕЗ ПОП 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*