loading...

АПАСИЕВ ДО ТАЌИ ФИТИ: ТИ СИ ЕДЕН ОД ОНИЕ 97% ШТО НЕ ГО ПРОЧИТАЛЕ ДОГОВОРОТ

loading...
49Shares
Димитар Апасиев is feeling ману-чао.

14 hrs

Таки Фити спаѓа у оние 97% шо не го прочитале “Договорот”

#АНУСМ
#ИмаатСтавАНемаатПојма

loading...
WpCoderX