АСАД ГО ПОНИЖИ ТРАМП! ГИ УНИШТИ СИТЕ 12 РАКЕТИ СО КОИ СЕ ОБИДЕ ДА СРУШИ 2 АЕРОДРОМА

loading...
0Shares

Повеќето не-западни воени експерти проценуваат дека  САД-француско-британската агресија во Сирија претрпела фијаско. Тие откриваат дека Трамп, Мај и Макрон гаѓале два сириски аеродроми со 12 ракети и дека сите биле соборени од сириската армија.

Нападот во Сирија покажа дека крајот на воената доминација на американската војска во светот започна – дека ниту југословенските, ниту ирачките, ниту либиските сценарија нема да поминат повеќе “. Исто така: реализирани се реални услови за создавање на антизападна коалиција предводена од Русија и Кина.

0Shares
loading...
WpCoderX