Аца Лукас со жестоко обраќање до јавноста: Која е разликата меѓу мене и сопругот на Беквалац, јас добив 30 дена притвор него го пушија на слобода

loading...
0Shares

Ви пренесуваме дел од писмото на Аце Лукас :

Кога случајот беше со мене, за што секој знае многу добро и за што сега и секогаш се расправам  дека не сум ја допрел мојата сопруга, туку дека сум класично именуван, кога тоа се случи и кога му дадов изјава на полицијата, Ми беше кажано буквално: издадена е трета потерница и инсистираа дека Аца Лукас, Александар Вуксановиќ, мора да биде притворена 30 дена !

Па да го прашам обвинителството и судиите и сите претседатели на судовите и сите адвокати во оваа земја: каква е разликата меѓу мене и Лука Лаукуиќ, со неговата сопруга Наташа Беквалац. тој беше пуштен да се брани слобода а јас морав да признаам кривица која не сум ја направил и тоа беше единствената можност да не одам директно во притворот на Централниот затвор!

0Shares
loading...
WpCoderX