Би-Би-Си се дупчи со модната креација на македонската претставничка и удри по неа (ФОТО)

loading...
0Shares

 

„Не е на опаку облечено мамо, тоа е мода која ти не ја разбираш“, стои во нивната објава, погледнете:

BBC Eurovision🇬🇧

@bbceurovision

“It’s not BACKWARDS mum it’s the fashion you don’t even get it.” .

0Shares
loading...
WpCoderX