Home / Uncategorized / БОМБА НА ЗАЕВ: ДУРИ 25 ПРАТЕНИЦИ НА ДПМНЕ ПРЕГОВАРААТ ЗА УСТАВНИ ИЗМЕНИ

БОМБА НА ЗАЕВ: ДУРИ 25 ПРАТЕНИЦИ НА ДПМНЕ ПРЕГОВАРААТ ЗА УСТАВНИ ИЗМЕНИ

На собраниска седница за уставни прашања, премиерот Заев истакна дека околу 25 пратеници со кои преговарал се свесни дека имаат одговорност околу оваа историска одлука и се надева дека на гласањето ке ја донесат правилната одлука.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*