loading...

БОМБА 8 НА СДСМ: АМДИ БАЈРАМ Ги зел сите умрени во 2012та и пуштил луѓе да гласаат во нивно име

loading...
0Shares

Во еден од објавените разговори кои денеска ги објави опозицијата, се слуша како наводно министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески и соговорничка зборуваат како пратеникот Амди Бајрам организира луѓе да гласаат на место на починити лица. „Знаеш што им направил Амди Бајрам? Ги зел сите умрени во 2012та и пуштил луѓе да гласаат во нивно име“, се слуша во разговорот машки глас, кој според СДСМ е министерот Јанакиески.

loading...
WpCoderX