(ВИДЕО) СТЕФАН БОГОЕВ НА ПРЕС ОБЈАВИ ШОКАНТНИ ПОДАТОЦИ ЗА РАБОТЕЊЕТО НА СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ: 18 милиони евра долг, милиони евра потрошени без покритие, општинска зграда дивоградба, стотици фиктивно вработени!

loading...
0Shares

0Shares
loading...
WpCoderX