Home / Uncategorized / ВО СЛУЖБЕН ВЕСНИК ОБЈАВЕНО ДЕКА ПРОПАДНАЛ РЕФЕРЕНДУМОТ?

ВО СЛУЖБЕН ВЕСНИК ОБЈАВЕНО ДЕКА ПРОПАДНАЛ РЕФЕРЕНДУМОТ?

Димитар Апасиев added a new photo.

7 hrs

ОДЛУКА НЕМА, односно „имат снемано“  Во сила останува Одлуката од 1991! 

p.s. Службен весник на РМ – 186/18 од 8.X.2018 (стр. 12)

#ДаЖивееРепубликата
#Оставка

No automatic alt text available.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*