Home / Uncategorized / Героски повторно ја нападна Фетаи: Судницата не е диско журка за ти да судиш за расположение

Героски повторно ја нападна Фетаи: Судницата не е диско журка за ти да судиш за расположение

 

Малку попрофесионално однесување на обвинителката Фетаи не ќе е отповеќе. Па судница сепак не е диско журка, за Фетаи да си дозволува да го коментира расположението на обвинетите. Вака се урива угледот на СЈО.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*