Голи фотографии од Драгана Мирковиќ кружат по социјалните мрежи?

loading...
0Shares

Многумина истакнаа дека на фотографија не е Драгана Мирковиќ.

На фотографијата се гледа како гола жена седи на ВЦ школка, а потсетува на познатата пејачка.

0Shares
loading...
WpCoderX