Децата на Џафери и Грчев ги сместија газовите во удобни фотељи во ЕЛЕМ?

loading...
0Shares

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери и Мирослав Грчев си ги вработиле своите деца во ЕЛЕМ

 

Како што дознаваме, Бесија Џафери, ќерка на претседателот на Собранието Талат Џафери во АД ЕЛЕМ е вработена како референт за правни работи од петти месецов.

Од истиот датум, како инженер за животна средина, вработен е и Димитар Грчев на работното место инженер за животна средина. Димитар е син на архитектот Мирослав Грчев

0Shares
loading...
WpCoderX