Home / Uncategorized / ДИМИТРОВ ГО ЦВИТИРА ИГО: Нема ништо посилно од една идеја на која и’ дошло времето!

ДИМИТРОВ ГО ЦВИТИРА ИГО: Нема ништо посилно од една идеја на која и’ дошло времето!

Откако во јавноста беше пласирана лажна вест дека министерот за надворешни работи, Никола Димитров си поднел оставка, со реакција се јави и лично тој.

-Не им доаѓа ум. Специјална војна почнаа. Значи, како што вели Виктор Иго, нема ништо посилно од една идеја на која и’ дошло времето. Ќе ни’ ја биде нашата Македонија! И не дигам раце додека не ни’ ја биде!, напиша Димитров на својот Фејсбук профил.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*