Home / Uncategorized / ЕКСПЛОЗИЈА НА МИЛЕНКО: ЕВЕ КАКО ОДИ ПОТКУПОТ НА ПРАТЕНИЦИ ОД ДПМНЕ?

ЕКСПЛОЗИЈА НА МИЛЕНКО: ЕВЕ КАКО ОДИ ПОТКУПОТ НА ПРАТЕНИЦИ ОД ДПМНЕ?

Гавазите на Бејли со спортски торбици со по 2,5 милиони евра во секоја, под координација на Митко Бурчевски, убедуваат пратеници на ВМРО ДПМНЕ.
Една од локациите за потплатување е ВИП апартман во хотелот Мериот, сопственост на Сашо Мијалков!!!
Во овој момент, една од пратеничките со своето потесно семејство е во просториите на амбасадата на САД. Таму е веќе 4-5 часа.

10 пратеника по 2,5 милиони е 25 милиони.
Ситница, земајки предвид дека за година-и-пол Заев и Тевдовски ја задолжија Македонија за 2,5 милијарди.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*