Home / Uncategorized / Избори сега, се најлошата опција што може да и се случи на Македонија. И на политички, и на економски и на секаков друг план

Избори сега, се најлошата опција што може да и се случи на Македонија. И на политички, и на економски и на секаков друг план

Избори сега, се најлошата опција што може да и се случи на Македонија. И на политички, и на економски и на секаков друг план.
Во Референдумската кампања многу често, речиси на сите трибини и тв спотови, се велеше вака: “На Референдумот не гласате за ниедна политичка партија, гласате за иднината на својата држава“
И гласаа повеќе од 600.000 граѓани.
Ама тие навистина гласаа за иднината на својата држава, и не е фер и лага е дека сите тие на евентуални брзи Избори ќе гласаат за СДСМ. Да не си правиме Бајрам со паметот.
Дај боже да гласаат и да е така, ама не е така.
Вистината е сосема поинаква.
Граѓаните кои излегоа на Референдумот и го дадоа својот глас ЗА, ја заслужуваат ако ништо друго, барем, вистината…
Кој сака нека се лути, ама јас не сум политичар.

Томе Милошески

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*