loading...

МАКРОН ДО МАКЕДОНЦИТЕ: МОРА ДА ГО СМЕНИТЕ ИМЕТО

loading...
1115Shares

Според Заев, заробената држава и спорот со името биле тегоби во државата, со кои денеска успешно се справува владата.

-Маркон и Меркел даваат поддршка за зајакнување на односите на Македонија и Европската Унија. Сите ни ја даваат безрезервната поддршка и ни даваат признание за постигнатото. Членството на Македонија во ЕУ гарантира силни институции и правна држава, како и зголемен економски развој, рече Заев кој додаде дека проширувањето на Унијата и обезбедување на нашето столче таму е реалност која е на дофат.

loading...
WpCoderX