Home / Uncategorized / МИЛЕНКО ДО ГРУЈО: НЕ ТУКУ ДРНКАЈ! УШТЕ ВО ПРЖИНО СО ТОДОРОВ ЈА ПРОДАДОВТЕ ДРЖАВАТА!

МИЛЕНКО ДО ГРУЈО: НЕ ТУКУ ДРНКАЈ! УШТЕ ВО ПРЖИНО СО ТОДОРОВ ЈА ПРОДАДОВТЕ ДРЖАВАТА!

Кој кур ве натера да преговарате и да се договорите во Пржино, кршејки го законот и Уставот?
Плус, и таквиот договоре не го испочитувавте?
Требаше специјален обвинител (еден), стана СЈО полно со климактерични фрајли.
Мандатот одамна е истекнат, они и даље си тераат!!!
Што уцена ќе беше тоа, бе?!
Што преговарач ќе беше Нино Тодоров, бе?!
Зошто и за колку ја продадовте државата?

“Ако ВМРО било уценето”…, “ако ВМРО било на колена”… – дрн, дрн јариња. Сега ФБ паламудење не се важи. После ебење – јок каење.

Image may contain: 1 person, standing, car and outdoor
Image may contain: 9 people, people smiling, suit
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*