Home / Uncategorized / МИЛЕНКО: ИНВЕСТИТОРОТ МУ ВЕТИЛ НА МАРИН 2 СТАНА И 1 ДУЌАН?

МИЛЕНКО: ИНВЕСТИТОРОТ МУ ВЕТИЛ НА МАРИН 2 СТАНА И 1 ДУЌАН?

Сопственик на зградата е Енвер Маличи.
Со 2 стана и 1 дуќан е поткупен Златко Марин за оваа дозвола за градба.
Маличи е заменик на пијаницата Шилегов.
Протeст во 17.00 ч

Обезбедувањето на објектот се луѓе од Батинци.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*