loading...

Миленко му предлага на Иванов да побарал помош од Башар Ал Асад

0Shares

Големиот стратег Миленко, ученик на класната Мирка, му предлага на Иванов да кренел телефон и да побарал помош од Башар Ал Асад.

Причината за оваа генијална идеја е победата на Орбан и претходно победата на Путин што за Миленко значело дека светот се мењал и тоа значело крај на ЕУ и САД.

Он заборава дека најмоќни земји во светот се САД, Германија, Франција, УК, Италија, Шпанија, Канада, Кина, Индија и Русија, од кои првите 4 се во исто време и богати и со висок стандард, не мисли ваљда дека треба да се стремиме да живееме како што живеат Кинезите, Индијците и Русите?!

Па ако е така, зошто неговите деца не се иселија во Калкута, Санкт Петерсбург или Пекинг, туку се иселија во Флорида?!

Или децата на Ванковска зошт не се иселија во Русија туку во Канада?!

Линк до целата генијална колумна овде.

0Shares
loading...
loading...
WpCoderX