Home / Uncategorized / Најдобриот фудбалер на вселената Роналдињо ќе се жени за две убавици во исто време

Најдобриот фудбалер на вселената Роналдињо ќе се жени за две убавици во исто време

Фудбалската легенда Роналдињо ќе се жени за две жени во исто време, според медиумите во Бразил.

38-годишниот Самба, наводно, ќе го врзува јазот во август со неговите парчиња “вереници”, Прискила Коелјо и Беатрис Соуза.

Двете жени живеат “хармонично” со поранешната ѕвезда од Барселона од декември, во неговата зграда во Рио де Жанеро од 5 милиони фунти, според медиумите.

Роналдињо започна да излага со Беатриз во 2016 година, но се вели дека продолжи со својата врска со Прискила, која започна неколку години порано.

Според медиумите, и двајцата љубители добиваат “додаток” од околу 1.500 фунти од фудбалерот за да трошат колку што сакаат.

Suggest an edit
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*