loading...

Најчевска го патосира Амди Бајрам: Ти си одвратен криминалец и не си претстаник на ромите

loading...
0Shares

Амди не е претставник на Ромите во Македонија.
Тој е најодвратен репрезент на сите стереотипи за Ромите.
Амди не носи гласови на Ромите со себе. Тој е носител на купувањето гласови, крадењето гласови, лажирањето гласови, заканите и манипулациите.
Амди не може на никаков начин да ја подобри положбата на Ромите во Македонија. Тој е криминалец кој живее на грбот на Ромите.
Секоја власт која коалицира со ликови како Амди е власт на луѓе со многу ограничени разбирања на политиката, со никакво разбирање на правото и со големо разбирање за криминалот.

loading...
WpCoderX