loading...

НОВ УРНЕБЕСЕН СТЕНД АП НА МАРИЈАН ЃЕОРГИЕВСКИ

loading...
4Shares

За сите кои го пропуштија едно од најгледаните видеа на “Eден на Еден”, шанса да погледнат и слушнат како изгледа една македонска традиционална свадба.

Марјан Ѓорѓиевски низ 12 минутен стенд ап ќе ви долови се’, од станувањето рано сабајле, до броењето на парите од поклоните.

А
loading...
WpCoderX