loading...

Огромен питбул и бебето се најверни другари: Ова што ќе го видите е прекрасно (ВИДЕO)

loading...
0Shares

Иако би помислиле дека детето е во опасна позиција, добриот „џин“ Хулк докажал дека е заштитнички настроен кон бебето.

Дури му дава поддршка да застане на нозете и прооди!

Двајцата се потполно опуштени и мирни и дефинитивно се обожуваат.

Погледнете го овој момент:

loading...
WpCoderX