Од сите проблеми во државата, Сител и ВМРО се бават со платното на вергина

loading...
0Shares

Од сите проблеми во државата, Сител и ВМРО се бават со платното на вергина.
Абе жива глава спасивте, уште и пари ви даваат странците, и памет никако да ви дојде, деструктивци до крај.

Ивор Мицковски фб статус

0Shares
loading...
WpCoderX