Отец Пимен: Работникот не само денес, туку секој ден!

loading...
0Shares

Попусто е да се трудиме на денот на трудот да се бориме за работничките права. Ем, за жал, на вистинските работници им е редок ден за одмор, па не размислуваат за протести, ем оние кои треба да ги чујат пораките поради неработниот ден се негде покрај блиското море на проширен векенд или пак на скара.
Да живее идејата за подобри услови и реално платени саати на работникот не само денес, туку секој ден!
Честит 1ви мај!

Image may contain: one or more people
0Shares
loading...
WpCoderX