loading...

Паника во Британија!!! Путин почнува напад! Одмаздата за Сирија ќе биде страшна

0Shares

Голем дел од британскиот печат, пишува дека Русија ќе започне сајбер-напад врз Велика Британија … или веќе е, во зависност од тоа кој го барате. Сите бидејќи Лондон, САД и Франција започнаа ракетни напади врз Сирија

Ако се осврнете на “Експрес”, “Русија шпионира илјадници домаќинства во Велика Британија како одговор на одмаздата за нападите во Сирија. Вашиот дом би можел да стане дел од рускиот” ботнет “, кој се користи за да започне големи сајбер-напади”. Тие не дале никакво објаснување за тоа што е ботнет … но кога ќе го споредите британското население со ужасна неспособност, кој има време да објасни?

Понекогаш одговорниот “Телеграф”,  исто така, скокна во матрицата. Според извештајот, Русија наскоро ќе ја нападне британската “главна инфраструктура”, вклучувајќи ги енергетските мрежи, службите за итни случаи и вооружените сили, наведувајќи ги изворите како што се британската служба за безбедност и ЕФ-би … но, се разбира, тие се неименувани извори.

 

0Shares
loading...
loading...
WpCoderX