Пензинерка имала секс со младо момче, соседите пријавиле во полиција

loading...
0Shares

Соседи во Софија пријавиле дека нешто сосем ужасно му се случува на својот сосед – баба над 70 години.

Старата вдовица направила страшни викања. Соседите се собрале на влезната врата, но бабата не отворала.

Во исто време, гласот на машки се слуша однатре.

Затоа загрижените соседи сугерираат дека можеби станува обид за убиство или пак старата жена е изложена на садистички тортура. Матичната полиција оди на самото место и овој пат  бабата отвара жива и здрава. Излегува дека вулгарната баба се оддаде на жешки бакнежи со млади момчиња. Цел живот бев верна на еден маж, сега, додека сум жива, ќе се израмнам, објаснила напалената пензионерка.

0Shares
loading...
WpCoderX