loading...

Пилотот не можел да поверува на своите очи: Снимени две НЛО (видео)

0Shares

Како и секогаш, ова видео исто така ги подели луѓето. Додека некои тврдат дека ова е уште еден доказ дека нешто чудно што се случува на нашата планета, други се убедени дека ова е монтирана снимка.

Погледнете па пресудете сами:

0Shares
loading...
loading...
WpCoderX