Home / Uncategorized / Премиере Заев не нови избори, туку да си подзачистиш во партија

Премиере Заев не нови избори, туку да си подзачистиш во партија

Аааааа дечки, не нови избори. Нема да ви плаќаме за да си ги премерувате секој 6месеци. Да си се фатите за работа. Да си подзачистите, да си ги повторите приоритетите и да си организирате попис. А дур се прави попис, вие да си пресметате колку илјади гласови(и тони незадоволство) чинат Амди, Орце, човекољубецот и останатите сумљиви ваши чеда коалициони.
А ние да научиме шо е референдум, а шо избори и каде се казнува власта, а каде си го самоначукуваш.

Симона Спировска

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*