ПУТИН ГО СПРЕЧИ ПРЕВЕМАЊЕТО НА КОСОВО ОД СТРАНА НА ЗАПАДОТ

loading...
0Shares

Запад, природно, ќе го додаде косовскиот проблем во мракот и тишината. Кога Вучиќ се појави на  парадата. Повеќе не станува збор за тоа дали Вучиќ ја преминал црвената линија, но дали од уцени и заканите ги преминале неговите граници.

Рускиот и српскиот претседател Владимир Владимирович Путин и Александар Вучиќ, заедно со нивниот настап на Парадата на победата, го спречија “тивното преземање на Косово”, вели главниот уредник на Нови Сад, Жељко Цвијановиќ.

Текстот на еден од најдобрите познавачи на геополитичките можности се пренесува во целост.

0Shares
loading...
WpCoderX