Home / Uncategorized / ПУТИН: ЌЕ ИМА ПОДЕЛБА НА КОСОВО!

ПУТИН: ЌЕ ИМА ПОДЕЛБА НА КОСОВО!

Принцип Руската Федерација припишува корекција на границите како договор помеѓу Србите и Албанците, бидејќи ѝ дава легитимност да ги реши своите проблеми во Молдавија, Грузија и Украина, објави американската агенција Блумберг

Русија и Владимир Путин би сакале разграничување на Србите и Албанците како конечно решение за Косовскиот проблем, тврди влијателна американска агенција Блумберг!

Како што наведува, Путин има причина да сака такво сценарио, зашто би добил тврд дека истиот или сличен модел ќе се примени во решавањето на некои свои фризси конфликти.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*