loading...

РЕФЕРЕНДУМ 2018МАКЕДОНИЈА ФОТО: Народот се излеа на улиците, нема каде игла да се фрли: Еве колку граѓани има на историскиот марш во Скопје

loading...
50Shares

Десетици илјади граѓани од цела Македонија учествуваат на денешниот марш за Европска Македонија, кој тргнува од Црвен крст во Скопје, а завршува кај седиштето на Делегацијата на ЕУ.

loading...
WpCoderX