loading...

СОВЕТНИЧКАТА ЛЕНЧЕ НИКОЛОСКА ГО БРАНИ АМДИ БАЈРАМ ОД ЈАВНОСТА

loading...
0Shares

Советничка на премиерот за земјоделие Ленче Николовска се обиде да го одбрани влезот на партијата Сојузот на Ромите во владата и доби жестоки реакции од новинари, симпатизери и членови на СДСМ.

“Амди Бајрам е производ на медиумите. Кој би бил Бајрам, ако не му се емитуваше секоја глупост што ја кажа во Собрание или на митинг. Кој би бил Амди ако медиумите сакајќи да бидат интересни не му ги пренесуваа сите глупости од Собрание. Бев пратеник и знам какви добри дискусии се воделе и какви говори имало од собраниска говорница, но вечерта во вести ГЛАВЕН беше Амди Бајрам со некоја „феномална изјава“ со која свесно ВМРО ДПМНЕ ја дефокусираше темата или проблемот. Знаејќи го ова, секогаш кога имаше потреба координаторот му даваше знак да излезе на говорница за да им даде материјал на медиумите.

loading...
WpCoderX