Сугаревски жестоко! Еве што им порача на вмроните

loading...
0Shares

Зошто оваа Влада е многу подобра, поефикасна и потранспаретна од претходната ? Граѓаните заслужуваат да знаат каде се трошат нивните пари. Граѓаните заслужуваат да одлучат кои проекти се приоритетни.

0Shares
loading...
WpCoderX