Home / Uncategorized / СУДИИТЕ СЕ НАСМЕАА! ФАТИМЕ ДО ГРУЕВСКИ: МНОГУ СИ РАСПОЛОЖЕН СО ОГЛЕД ДЕКА ТИ СЕ БЛИЖИ ВРЕМЕТО

СУДИИТЕ СЕ НАСМЕАА! ФАТИМЕ ДО ГРУЕВСКИ: МНОГУ СИ РАСПОЛОЖЕН СО ОГЛЕД ДЕКА ТИ СЕ БЛИЖИ ВРЕМЕТО

Никола Груевски прокоментира дека обвинителката Фатиме Фетаи зборувала без да добие право на збор и се насмеа откако судијата рече дека таа е обвинител и може да зборува во оваа фаза.

На тоа Груевски само се насмевна, а Фетаи му се обрати со зборовите „многу сте вие расположени со оглед дека ви се ближи времето“.

Груевски ѝ рече дека нема потреба да се грижи за неговото расположение, по што Фатиме одговори дека се грижи и за здравјето и за расположението на обвинетите. Потоа почна расправа во судницата, Фетаи стана и рече „помина времето кога не смееше никој да му возвраќа“.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*