loading...

Таткото на Наташа Беквалац ја отвори душата: Го повикав монструмот јавно да се сретнеме

0Shares

Таткото на Наташа Беккала за “Блиц” открива што му рече неговата ќерка во прегратките кога  била претепана од нејзиниот сопруг Лука Лазукиќ.

Тој тврди дека Лука е професионално жиголо и манипулатор кој ја направил неговата ќерка дете, бидејќи тоа било средство за стекнување на материјалните работи на Наташа.

Драгољуб ја отворил приказната и зошто Наташа молчела кога научила сè за Лука, но и што ќе му каже кога бил поканет да разговара лице.

0Shares
loading...
loading...
WpCoderX