loading...

Трамп твитна: Горд бил што Сирија ја срамнил со земја и убил стотици деца и жени?

0Shares

Ударите против Сирија беа совршено исполнети. Му благодарам на Франција и Велика Британија за нивната мудрост и за силата на нивната војска. Не може да има подобри резултати. Мисијата е завршена! “. Ова беше напишано од американскиот претседател Доналд Трамп на социјалната мрежа Твитер во 15,30 часот.

 

Во вториот твид, објавен неколку минути подоцна, шефот на државата рече: “Јас сум толку горд на нашата војска, која наскоро ќе биде најдоброто што го има нашата земја. Нема да има ништо и никој што може да се приближи до нив “. Трамп истакна дека на нивната работа биле потрошени “милијарди целосно заслужени и одобрени долари”.

0Shares
loading...
loading...
WpCoderX