loading...

(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПОГЛЕДНЕ ТЕ КАКВИ ЗГОДНОТИИ СЕ РУСИКИТЕ ПОЛИЦАЈКИ

0Shares

“Моето семејство беше шокирано кога решив да работам во полицијата. Како, единственото дете, одличен студент, добра девојка од семејството на музичари, одеднаш ќе служат во спроведување на законот. Мојата баба сè уште не може да го прифати “, рече Алиса.

Постојат десетици профили и групи на различни социјални мрежи посветени на руските полицајци, при што многу корисници ги пофалија женските офицери за нивната извонредна убавина и храброст.

0Shares
loading...
loading...
WpCoderX