loading...

(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПОИНАКУ ЈА СВЕТНА БИТОЛА! ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ ПОВТОРНО ЗАЛИЧИ НА НЕШТО

loading...
0Shares

Да покажиме со пример дека можеме да направиме нешто корисно за нас и за нашите деца, да дадеме пример како можи да се заштити животната околина. Го одбравме центарот на градот, односно Офицерскиот дом и сметаме дека е срамота во центарот на градот да имаме ваква депонија. Ова покажува колку ни е гајле за Офицерскиот дом, кажано по битолски. Се надевавме дека сега ќе видиме барем заштитни огради на Офицерски и да нема вакви депонии.

Ѓубрето е собрано на едно место и известен е Комуналец, кои не информираа дека ќе го подигнат ѓубрето утре (понеделник) во 10 часот.

Бидејќи акцијата беше успешна најавуваме и нова акција.

#небидиѓубре #поинаку #чистиме

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature
Image may contain: tree, outdoor and nature
Image may contain: shoes, outdoor and food
Image may contain: indoor and outdoor
loading...
WpCoderX