loading...

ХАН: НЕ ЗНАЧИ ДЕКА ЌЕ ВЛЕЗЕТЕ ВО ЕУ АКО ГО ПРОМЕНИТЕ ИМЕТО!

loading...
148Shares

И уште еднаш, не е само решавањето на спорот со името, има и други елементи кои треба да се исполнат. …Ние мораме да го подготвиме отворањето на преговорите, на начин што кога ќе го добиеме зелено светло, кон средината на идната година, тоа ќе биде возможно само ако домашните задачи се направени дотогаш од страна на владата во Скопје. И тоа не е само спорот со името, туку и натамошното имплементирање на Итните Реформски Приоритети, извештајот на Прибе итн. Има многу други елементи кои се потребни за следниот чекор – вели еврокомесарот за проширување Јоханес Хан.

loading...
WpCoderX