Цел свет го виде шокантното издание!Минатата ноќ ги разголиа нозете, а ОНА дојде на црвениот тепих БЕЗ ГАЌИЧКИ!

loading...
0Shares

Традиционално, секоја година се одржува добротворна вечер на Музејот на уметност во Њујорк, за да се соберат средства за моден оддел на Институтот, кој самостојно мора да се финансира самостојно во рамките на оваа институција.

Видео: Како изгледаа ѕвездите во Мет Гала во претходните години

Dolazak_zvezda_na_the_met_gala2016_show_blic 

 

0Shares
loading...
WpCoderX