Цеца скршена кажа последно збогум: “Почивај во мир, спи мирно душо моја”

loading...
0Shares

Веста за смртта на осумдесет годишната баба Вукосава Николиќ која ја познава Цеца починала, ја растажи пејачката, па таа објави фотографија и напиша Душо моја мирно спи.

Бабата не криешее дека ја сака Цеца како да и е ќерка и одеше на секој настап.

0Shares
loading...
WpCoderX