Шешељ по нападите на САД во Сирија: Ајде сега да ве видам, наречетеме воен злосторник!

loading...
0Shares

Радикалниот водач Воислав Шешељ изјави дека во Српскиот парламент дошол денеска да одржи прес-конференција, пред сè, “да види дали некој денес јавно ќе го нарече воен злосторник”

– Дојдов да видам дали некој ќе ми каже дека сум воен злосторник, за да го разбиjам одеднаш. Кандидатите не се појавија овде, а камоли некој да се осмели да го стори тоа.

Шешељ испрати честитка до сирискиот народ и сирискиот претседател Башар ал Асад, како што рече, голема победа против “агресорот западните сили”, САД, Британија и Франција, кои во саботата ја бомбардираа Сирија

0Shares
loading...
WpCoderX