Шок приказна на пензиониран шофер! Еве како 30-сантиметарски вибратор се заглави на љубовникот (59), и како лекарите го спасиа!

loading...
0Shares

Љубoвник од Мајданпек при сексуална игра со швалерката доживеа нешто несекојдневно. Неговата сопруга го одвела во болница, каде што неговите лекари го отстранија неговиот сексуално-стимулирачки уред од дебелото црево

Возачот (59) од селото Влаоле кај Majdanpek завршил во болница со неподнослива болка, бидејќи неговиот вибратор од 30 сантиметри заглавил во ректумот!
Овој необичен медицински случај ги изненади лекарите во Општата болница во Бор, каде што беше упатен. Лекарите прво се обиделе да извлечат сексуална помош, но откако биле заглавени премногу длабоко, била потребна хируршка интервенција. Вибраторот, всушност, влезе во дебелото црево на еден несреќен човек и по сериозна операција тој беше изваден.

0Shares
loading...
WpCoderX