Јове Кекеновски ја нападна владата на Заев

loading...
0Shares

БРОЈЧАНИК ЗА ЗАМАЈУВАЊЕ НА ЈАВНОСТА

Поддршка на Зоран Божиновски во намерата да се открие целиот сторен криминал (безмилосно пљачкосување) кој се мери во илајдници милиони евра како од претходните така и од сегашните политички власти.
Во игра се истите незаситни бизнисмени и алчните политички елити со помош на контролираното судство и корумпираната, партизирана и неефикасна полиција.
Не го чекајте бројчаникот зошто тој секогаш врти во посакуваната насока за истите актери. 
Со здружената сила на чесните граѓани да ставиме крај на безмилосното пљачкосување.

Јове Кекеновски фб статус

0Shares
loading...
WpCoderX