loading...

Љубе Бошкоски избрка над 100 професионалци од МВР во минатото и на ивно место донесе луѓе од улица

0Shares

После сите глупости што ги направи Љубе Бошковски во минатото, денес, Владата на СДСМ, го назначува за Посебен советник на Премиерот за странски инвестиции.
Браво, алал ви вера.
Нека ви служи на чест.
Истиот тој Љубе што избрка од работа стотина професионалци од МВР и на нивно место донесе луѓе од улица и од партискате база на ДПМНЕ.
Нема кадри во СДСМ нели!?. Или тие не ви требаат сега.
Ви требаат само кога сте во опозиција.
Срамота.

Томе Милошоски

0Shares
loading...
loading...
WpCoderX