loading...

За мене ДПМНЕ е партија која криминалот го прогласи за бизнис

Мирјана Најчевска

Јас немам намера да пишам ниту ред за кандидатите и листите на ДПМНЕ.
За мене, тоа е партија која криминалот го прогласи за бизнис, која корупцијата ја промовираше како доблест и која толку ги осиромаши граѓаните на Македонија, што преживувањето им стана основна работа и краен дострел во животот.
Јас лично да се најдам на листите на ДПМНЕ не би гласала за таа листа, едноставно затоа што се работи за партијата, не за одделни луѓе. Партијата ги претвори сите свои членови во пифтиеста маса која постои само да обезбеди грб на криминалците.
Мора да ги промениме, за да ја започнеме промената на системот.

loading...
loading...
loading...
Close
WpCoderX