loading...

Миленко се фали дека само него го викаат на конференции во странство

Пак ме викаат на голема конференција во странство. Во петок патувам.
Туку да прашам, некој друг од опинион мејкерите, аналитичарите, уредниците, колумнистите во македонија ги викаат ли?
Или фолирањата за влијание, читаност, гледаност, посетеност, успешност проаѓаат само низ кулоарите овдека?!
Изгледа, за светот, единствено Миленко е релевантен. А?

Два пати Париз, Б. Лука, два пати Белград, Виена, Москва, Лајпциг, Берлин, Шамбери… Во не цели две години.
А зад мене не стои држава, министер, сорос, амбасада, тајкун, медиум…
Сам

loading...

Миленко Неделковски фб статус

loading...
loading...
Close
WpCoderX